بر اساس آمار، بیش از یک میلیارد وبسایت در سرتاسر دنیا وجود دارد. حدود نیمی از این وبسایتها با سیستم مدیریت محتوا تشکیل شده است. همانگونه که میدانید، وبسایت به تعدادی صفحات مرتبط به هم و با یک موضوع واحد در رابطه با یک کسب و کار گفته میشود. زمانی که بخواهید برای کسب و کار خودتان یک وبسایت ایجاد کنید، قطعا این سوال به ذهن شما میرسد که بهترین راه طراحی سایت و انواع روش طراحی سایت چیست؟! ما نیز در این مقاله شرح و توضیح سوالات شما میکنیم و بهترین روش طراحی سایت را به شما بازگو میکنیم.
بهترین راه طراحی سایت
برای طراحی بهترین وبسایت، قطعا باید ابتدا اصول اولیه آن را بیاموزید. برای یادگیری بهترین راه طراحی سایت ابتدا باید آموزش قوانین طراحی و دیزاین مناسب سایت را آموزش ببینید. زیرا زیبایی و سهولت در استفاده از وبسایتها یکی از بهترین و مهمترین نقاط روش طراحی سایت میباشد. (اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری راجب وبسایت دریافت کنید به مقاله ” مراحل طراحی سایت ” مراجعه کنید.)
قوانین اساسی طراحی سایت شامل موارد زیر است.
- یادگیری تئوری طراحی وب
- نحوه کد نویسی را بیاموزید
- تهیه ابزار مناسب
- یادگیری قوانین اساسی سئو
- افزایش مهارت های ارتباطی
- مراقب روندهای آینده باشید
- انتقادپذیر باشید
بهترین روش طراحی سایت؛ یادگیری تئوری طراحی وب
تئوری طراحی وب شامل UI & UX میباشد. UI & UX همان قوانین دیزاین سایت است. این قوانین باعث میشود که کاربرها در سایت سردرگم نشوند و یک تجربه استفاده عالی از وبسایت را داشته باشند. این کار باعث مراجعه بیشتر کاربران به سایت شما میشود. این قوانین اصولا شامل ترکیب رنگ مناسب، رعایت سایز فونت مناسب و دیگر موارد است.
نحوه کد نویسی را بیاموزید
یادگیری مبانی کدنویسی به شما کمک میکند تا بتوانید ایدههای موجود در ذهنتان را به راحتی پیاده سازی کنید. و امکاناتی که مشتریان میخواهند را بررسی و اجرا کنید. امکان طراحی وبسایت بدون کدنویسی نیز وجود دارد؛ ولی یادگیری زبانهای برنامه نویسی خالی از لطف نیست. فیلدهایی که بهتر است آموزش ببینید شامل : php ، html ، css ، javascript است.
تهیه ابزار مناسب
تهیه ابزار مناسب یکی از مهمترین گامهای طراحی سایت ایدهآل و مناسب است. طراحان سایت غالبا حیطه کاری متفاوتتری نسبت به طراحان گرافیک و دیجیتال دارند اما باید به مباحث گرافیک نظیر فتوشاپ نیز آشنا باشند. این آشنایی باعث بهبود کیفیت کار آنها میشود.
مورد بعدی آشنایی با مباحث کدنویسی میباشد که امکان مانور در طراحی سایت را برای شما بیشتر میکند. حتی گاها ترکیب سایتهایی که با وردپرس طراحی شدهاند، با کدهای سیاساس جلوههای زیباتری را تشکیل میدهند.
آشنایی با سیستم مدیریت محتوا یا CMS به شما در طراحی وب سایتها در کمترین زمان کمک شایانی میکند. امروزه سیستمهای مدیریت محتوای زیادی وجود دارند که معروفترین آنها وردپرس، جوملا و دروپال میباشد. با این ابزار شما میتوانید در عرض چند روز سایت خودتان را طراحی و دیزاین بکنید و محتوای خود را در آن قرار بدهید.
بهترین روش طراحی سایت؛ یادگیری قوانین اساسی سئو
یادگیری تکنیکها و انواع استراتژی سئو و اعمال آن بر روی سایت شما باعث میشود که سایت شما برای موتورهای جستوجو بهینه شود. بهینه شدن سایت باعث میشود که سایت کسب و کار شما، در نتایج جستوجو گوگل در صفحه اول نمایش داده شود. جهت مطالعه بیشتر راجب سئو به مقاله ” مراحل انجام سئو ” مراجعه کنید.
افزایش مهارتهای ارتباطی
زمینه طراحی وب نیازمند ارتباط سازی است. این ارتباط سازی میتواند با مشتریان و دیگر گرافیستها و توسعه دهندگان باشد. این کار علاوه بر بهبود و ارتقا تجربه شما، باعث میشود که نقاط ضعف خودتان را شناسایی و برطرف کنید.
مراقب روندهای آینده باشید
به این منظور باید دائما دانش خود را آپدیت کنید. به عبارت دیگر زمانی که میخواهید یک سایت را طراحی کنید، قطعا باید با طرحهای ترند و به روز آشنایی داشته باشید. در این صورت میتوانید رضایت مشتری و کاربران را بیشتر جلب کنید.
انتقادپذیر باشید
انتقادهایی که در مورد طرح سایت شما میشود، گاها میتواند سازنده باشد به خصوص زمانی که از طرف یک متخصص صورت بگیرد. انتقادها گاها باعث میشود، نقاط ضعفی که در طراحی سایت خود دارید و متوجه آن نیستید را حل شود. در بالا به بهترین راه طراحی سایت اشاره شد، در ادامه به انواع روش های طراحی سایت اشاره میکنیم؛ لطفا با ما همراه باشید.
انواع روش طراحی سایت
انواع روش طراحی سایت معمولا به دستههای مختلف تقسیم بندی میشوند که شامل : 1. داینامیک 2. استاتیک 3. فلش میباشد. این سایتها معمولا نیازمند مهارتهای مختلف هستند. هزینه طراحی این سایتها معمولا متناسب با میزان زمانی است که برای طراحی آن گذاشته میشود. در ادامه به توضیح کامل آنها میپردازیم.
سایت استاتیک
استاتیک به سایتهایی گفته میشود که هیچ گونه تعاملی با کاربران و مشتریها ندارد. به عبارتی صرفا برای معرفی یک شخص و یا یک ارگان میباشد و فقط یکبار طراحی میشود، اگر در آینده نیز قصد ایجاد تغییرات روی این سایتها را دارید؛ قطعا باید از متخصصها کمک بگیرید. این سایتها معمولا با کدنویسی انجام میشود و برنامه نویسی سمت سرور و پایگاه داده ندارد. به عبارتی مانند ویترین یک مغازه میباشد و فقط میتوان از دور نگاه کرد.
کدهای HTML سایتهای استاتیک را میتوان در Notepad ویندوز نوشت ولی کار حرفه ای نمیباشد. به این منظور از انواع ویرایشگرهایی مانند Bluefish، Dreamweaver، visual studio استفاده کرد. گاها میتوانید از قالبهای آماده HTML که به فروش میرسد نیز استفاده کنید.
مزایای سایت استاتیک
- نیازمند زمان کمتری برای طراحی دارد.
- هزینه کمتری دارد.
- سرعت بارگذاری بیشتری دارد.
- ایندکس گذاری آن آسان تر می شود.
معایب سایت استاتیک
- به راحتی قابل ویرایش توسط کارفرما نیست.
- وابسته به شرکت طراح می باشد.
- محدودیت عملکرد وب سایت
- عدم تعامل وب سایت با کاربران
سایت داینامیک
یکی دیگر از انواع روش طراحی سایت، سایتهای داینامیک است. برای سایتهای داینامیک میتوان سیستم مدیریت محتوا نیز استفاده کرد که کاربرد بسیار زیادی دارند. اینگونه سایتها برخلاف سایت استاتیک که فقط کدنویسی سمت کاربر دارد، کدنویسی سمت سرور و پایگاه داده نیز دارد و با کاربران نیز تعامل دارد. از ابزارهای مدیریت محتوا و یا wordpress نیز میتوان استفاده کرد.
مزایای سایت داینامیک
- قابل ویرایش توسط کارفرما
- ایجاد صفحات نامحدود
- قابلیت تعامل با کاربران
- قابلیت آموزش کارفرما برای استفاده از سایت.
معایب سایت داینامیک
- طراحی پیچیده تری دارد.
- هزینه بالاتری دارد.
- زمان طراحی طولانی تر سایت.
سایت فلش
این نوع سایتها معمولا با استفاه از تعدادی نرمافزار و ابزار طراحی میشود که جلوه بصری زیباتری دارد. اینگونه وب سایتها طرفداران خاصی دارند زیرا توسط موتورهای جستجو قابل آنالیز نمیباشد. این سایتها به دو دسته 1. ایستا 2. نیمه پویا تقسیم بندی میشوند و دارای محبوبیت کمتری نسبت به دو مدل بالاتر دارند.
طراحی سایت و همچنین اعمال استراتژی سئو روی یک وب سایت، نیازمند یک تیم حرفه ای و متخصص می باشد. گروه نرم افزاری اینوه با دارا بودن سابقه طلایی در این زمینه می تواند به شما یک سایت حرفه ای و زیبا تحویل دهند. جهت انجام و مشاوره برای طراحی سایت حرفه ای و ایده آل با ما در ارتباط باشید.